10 najlepših slika sa twittera od prošle nedelje

1. Srećan Dan majki

Dan majki, dan koji se tradicionalno obeležava u maju u mnogim zemljama, na Twitter – u je bio proslavljen iznenađujućim poklonima i posetama od strane sinova i ćerka. Tako je mlada glumica Chloe Moretz postavila sliku svoje majke sa tvitom “Izgledala si šik čak i sa 13 godina”.

 

 

 

 

2. Navijači Mančester Sitija 

13. maja fudbalski klub Manchester City osvojio je titulu prvaka Britanije i tim povodom postavio na Twitter sliku svojih fanova kako proslavljaju pobedu.

 

 

 

 

 

 

 

3. Throwback Thursday

Throwback Thursday je nedeljni događaj koji podrazumeva deljenje utisaka i nostalgičnih sećanja sa svojim sledbenicima. Prošlog četvrtka, hip-hop i R&B pevačica Teyana Taylor postavila je sliku gde se ludo zabavlja zajedno sa poznatim muzičarima Omarionom i Krisom Braunom.

 

 

 

 

4.Stolica iz snova

Ova slika, najpopularniji GagTweet prošle nedelje, postavljen je zajedno sa tvitom „Stolica iz snova svakog studenta“. Studenti, možete li zamisliti sebe ovoj stolici?

 

 

 

 

 

 

 

5. Neverovatno nebo Njujorka

Jedan entuzijasta iz Njujorka redovno snima prelepe fotografije različitih delova svog grada i ljubazno ih deli sa ostatkom sveta posredstvom svog Twitter naloga. Ove fantastične fotografije obično postaju hitna Twitter – u,  tako da ni ova slika praćena tvitom „Današnje spektakularno nebo nad Njujorkom” nije izuzetak.

6. Reči mudrosti

Ovaj mudri citat irskog pisca i pesnika Oskara Vajlda oglašen na Twitter – u, pokazuje nam kako u životu je u životu sve univerzalno bez obzira navreme u kome je izgovoreno, kao i to da nam mudrosti nikada nije previše.

 

 

 

 

 

 

7.  Donna Summer

Prošlog četvrtka je u 63. godin i života preminula pevačica Dona Samer, dobitnik 5 nagrada Grammy. Na hiljade tviteraša postavljalo je slike i tvitove posvećene njoj, a najpopularnijom je proglašena ona koju je postavila francuska pevačica Alizee. Njen tvit glasi „Poslednji ples”.

 

 

 

 

8.  Zanimljiva čaša na nebu

Nebo je uvek popularna tema za slike na Twitter – u, a jedan fotograf uspeo je da ga fotografiše na veoma neobičan način.

 

 

 

 

 

 

 

9. Diablo 3

Prošle nedelje, posle dugog iščekivanja, izašla igrica Diablo 3. 14. maja na hiljade ljudi je stalo u redove kako bi prvi pobili sva nova digitalna čudovišta. Ali prevelika gužva napravila problem serveru Blizzard – a i bilo je nemoguće ulogovati se. Tako je počelo ludo tvitovanje na ovu temu, uz neizostavnog Boromira.

10.  Anksioznost na ispitu

Izgleda da su studenti bili jedna od centralnih tema na Twitter – u prošle nedelje. Dakle, studenti, da li prepoznajete sebe?