FACEBOOK je objavio veliku vijest za sve ljubitelje popularne serije “Game Of Thrones”, ali i za strastvene igrače strateških igara.“Game Of Thrones Ascent” kombinovaće priču ispričanu u romanima George RR Martina i ekraniziranu u HBO-ovoj seriji sa strategijom unutar koje će igrači osiguravati tvrđave, osvajati teritorije i osmišljavati bitke, javlja NME.

Jon Radoff iz firme Disruptor Beam, koja je osmislila igru, izjavio je: “Mi smo svi bili veliki obožavatelji “Game Of Thrones” i prije nego što smo počeli raditi na igri pa znamo što drugi obožavatelji očekuju. Konflikti i intrige neizbježan su dio karaktera likova u ovoj sagi, a okruženje u kojem se kreću savršena je platforma za razvijanje priča kroz donošenje odluka i socijalnu interakciju”.

“Naša igra pružiće 500 milona igrača igara na društvenoj mreži ulazak u ovaj živopisan svijet, a uključivaće originalne crteže u uzbudljivoj igri iskustva koja je, a to je najvažnije, vrlo zabavna za obožavatelje i njihove prijatelje”, dodao je.

(izvor:index.hr)