Kaspersky Antivirus 2012 nudi odličnu sigurnost bez žrtvovanja performansi, što ga čini jednim od najboljih antivirusnih softverskih rešenja. Kaspersky anti virus je profesionalno i za korišćenje jednostavno rešenje koje će oterati Vaše brige oko raznih pretnji sa interneta. Kaspersky Anti-Virus je sveobuhvatan i štiti Vaš računar od brojnih pretnji kao što su roboti, crvi, trojanci, spyware i slično. Kaspersky je spreman da zaštiti sistem od tradicionalnih virusa, ali takođe ima naprednu tehnologiju za zaštitu od nepoznatih pretnji.

Kaspersky AntiVirus radi na desktop, laptop i netbook računarima tako da ne morate da brinete ukoliko posedujete bilo koji od ta 3 računara. Instalacija Kaspersky antivirusa je veoma jednostavna, brza i ne zahteva restartovanje računara pre nego što program počne sa radom. Ovaj antivirus je jednostavan za koršćenje tako da početnici neće biti izgubljeni u podešavanjima i funkcijama. Bilo da ste prosečan ili napredan korisnik, Kaspersky će sigurno raditi posao za Vas. Interfejs je jednostavno organizovan i lak tako da ćete uvek biti obavešteni o statusu Vaše bezbednosti. Kaspersky Anti-Virus 2012 obuhvata zaštitu u realnom vremenu kao što je krstarenje internetom, download fajlova, email ili IM (Instant Messenger). U slučaju infekcije računara Kaspersky Vam omogućava trenutno obaveštenje i brzu reakciju kao i rešenje problema tog napada.

Kaspersky Labs brzo reaguje na nove viruse i često među prvima otkriva najnovije. Jedan od razloga zbog kojih je ovaj antivirus efikasan je zato što se stalno ažurira. Kaspersky ima System Watcher funkciju koja omogućava praćenje aktivnosti aplikacija. Ako se bilo šta sumnjivo dešava, antivirus zaustavlja proces i odmah obaveštava korisnika. Kaspersky Anti-Virus 2012 radi u realnom vremenu i tako štiti Vaš računar dok surfujete internetom, preuzimate datoteke, šaljete i primate poštu kao i dok pristupate datotekama i fasciklama. Iako je ovaj softver lak za korišćenje, on je takođe i prilagodljiv. Korisnici mogu da kontrolišu skoro sve komponente softvera za skeniranje, mogu podesiti nivo bezbednosti ili promeniti izgled interfejsa. Kaspersky URL Advisor štiti Vaš sistem dok ste na internetu i blokira phishing i druge scam stranice. Kaspersky Anti-Virus 2012 koristi iChecker i iSwift tehnologiju skeniranja kako bi zaštitio Vaš sistem, a da ga pritom ne opterećuje. iChecker je funkcija za identifikaciju datoteke koja je bila otvorena ili promenjena od poslednjeg skeniranja i naravno samo nju i skenira. iSwift drži na oku upotrebe resursa i može da uguši potražnju resursa ukoliko je to potrebno da biste optimizovali performanse računara kako bi ceo sistem radio brže.

Kaspersky Anti-Virus 2012 ima Virtual Keyboard i Gamer Mode. Virtual terminal Vam omogućava unos poverljivih informacija od velikog značaja kao što su brojevi kreditnih kartica tako što ćete kucati na digitalnoj “tastaturi” pomoću miša. Game Mode omogućava uživanje u toku igranja igara preko celog ekrana, a da je pritom potpuna zaštita uključena koja ne proizvodi smetnje u toku igre. Često ažuriranje (update) je od velikog značaja za efikasnost antivirusa. Kaspersky antivirus 2012 rednovno odrađuje update i tako dobija informacije o najnovijim virusima i pretnjama koje mogu štetiti računaru putem interneta.

Kaspersky Anti-Virus 2012 pruža izvanrednu zaštitu i sigurnost. Kao jedan od najboljih antivirusnih aplikacija, Kaspersky je pun inovacija u tehnologija koje omogućavaju odličnu odbranu od virusa. Ovaj antivirus se pokazao kao odlična zaštita od mnogih virusa, spywarea, malwarea, robota i mnogih drugih. Osim toga Kaspersky koristi heurističke tehnologije za otkrivanje malvera na osnovu ponašanja. Ako hoćete odličnu zaštitu i bezbednost za svoj računar sa najnovijim mogućnostima tu je Kaspersky pravi antivirus za Vas sa kojim ćete sigurno biti zadovoljni. Osim toga Kaspersky Anti-Virus 2012 je danas u samom vrhu antivirusnih softverskih rešenja tako da je izbor mnogih korisnika. Na Vama je da odlučite.