Novom aplikacijom Mondo komunikator unaprijedili smo funkcionalnost Mondo Wap portala i omogućili korisnicima da svojim mobilnim telefonima na brz i jednostavan način pristupe svim društvenim mrežama, da objedine svoje naloge, saznaju novosti na Facebook-u, pročitaju email na Yahoo-u, Gmail-u ili četuju s prijateljima na ICQ-uGtalk-u ili MSN-u

 

Koristeći Mondo wap portal na svom mobilnom telefonu, korisnik u svakom trenutku biva obaviješten o novim porukama, notifikacijama, statusima, zahtjevima za prijateljstvo, pokeovanjima, postovima i raznim drugim dešavanjima na socijalnim mrežama.

Navedene prednosti lako su dostupne putem notifikacionog panela, koji se nalazi na svakoj stranici Mondo wap portala, pružajući korisnicima uvid u nove imejl poruke na Gmail i Hotmail nalozima, preusmjeravajući ih pri tom na naslovnu stranu Mondo komunikator aplikacije.

Kreiran je i unificirani imenik za servise poruka i društvenih mreža, sa mogućnošću automatskog povlačenja liste prijatelja iz dodatih mreža, postavljanja i promjene fotografija, te izmjena statusa za sve aktivne mreže odjednom. Da bi funkcionisanje ove aplikacije bilo jednostavnije, predviðena je jedinstvena prijava za sve servise.

Napominjemo da se prilikom korišćenja Mondo Komunikatora naplaćuje samo korišćenje mobilnog interneta, odnosno ova usluga se ne naplaćuje dodatno.

Uspostavljanjem novih funkcionalnih rješenja koja će obezbijediti punu komfornost praćenja dešavanja na društvenim mrežama, kao i drugih usluga koje one uz sebe vežu, m:tel je i ovom prilikom potvrdio svoju riješenost da ispuni očekivanja sve zahtjevnijih korisnika.
Više informacija korisnici mogu pronaći ovdje (pdf uputstvo) ili ih dobiti pozivanjem besplatnog info telefona 065 5999.

 

Tekst preuzet sa M:tel.ba