Fejsbuk se odavno ne koristi samo za razgovor sa prijateljima i gledanje fotografija. Gotovo da ne postoji osoba koja nije igrala neku igricu na Fejsbuku. Ovom prilikom, predstavljamo vam pet najpopularnijih igrica u 2012. godini:

CityVille

CityVille je najigranija igrica na Fejsbuku u 2012. godini sa čak 42 miliona mesečno aktivnih igrača. Igrica se bazira na stvaranju grada, što podrazumeva izgradnju kuća, puteva, zgrada od javnog značaja i poslovnih prostora.

Link za igranje CityVille: http://www.facebook.com/pages/CityVille/168232079864416

Texas Holdem Poker

Čuvena kartaška igra je konstantno u vrhu najpopularnijih igrica na Fejsbuku a najveća prednost joj je ta što nam nudi igranje protiv drugih realnih ljudi, naših prijatelja ili potpunih neznanaca sa drugog kraja sveta.

Link za igranje Texas Holdem Poker: http://www.facebook.com/TexasHoldEm

Hidden Chronicles

Hidden Chronicles je igrica zasnovana na skrivenim predmetima. Naime, igra počinje tako što saznajete da vam je bogati ujak u nasledstvo ostavio imanje koje krije misteriju koju samo vi možete rešiti. Ova igrica je sa trona istog žanra “skinula” igru Gardens of Time, najpopularniju igricu u 2011. godini.

Link za igranje Hidden Chronicles: http://www.facebook.com/HiddenChronicles

 

FarmVille

FarmVille igrica omogućuje igračima da virtuelno održavaju svoju farmu, obrađuju zemlju, obavljaju setvu i žetvu, istovremeno vodeći brigu o domaćim životinjama. FarmVille je bila najigranija igrica na Fejsbuku u periodu avgust 2009 – decembar 2010. godine.

Link za igranje FarmVille: http://www.facebook.com/FarmVille

 

CastleVille

Igrica CastleVille pruža mogućnost igračima da prave sopstvena kraljevstva, grade zamkove i sarađuju sa susednim kraljevstvima. Igrica obiluje izuzetnim likovima i grafičkim rešenjima.

Link za igranje CastleVille: http://www.facebook.com/castleville

izvor: fejsbuk srbija