Kada vam je potrebna distribucija dokumenata na internetu,onda je važno da izaberete format datoteke koja se može pogledati na Windows-u, Mac, Linuxu, Netbook, telefonu – jednom rečju svuda. Za to vam može poslužiti novaPDF 7 Lite,pomoću njega možete iz bilo koje aplikacije da napravite PDF.
Iskoristite promotivnu akciju do kraja septembra 2010 i dobijte legalnu licencu besplatno.

Preuzmite program odavde  instalirajte ga, i on će dodati virtuelni upravljački program štampača na vaš sistem. Zatim možete da kreirate PDF datoteke iz bilo koje aplikacije tako što ćete otvoriti dokument, izabrati Print opciju, i slanje na novaPDF upravljački program štampača. Navedite ime datoteke i PDF dokument će biti kreiran i sačuvan za vas u sekundi. Ako želite veću kontrolu, odvojite trenutak da istražite novaPDF podešavanja štampača. Ovde možete da promenite rezoluciju i za sve ostalo od 72 dpi (mali fajlovi, nizak kvalitet) do 2400 dpi (profesionalni kvalitet štampanja, ali velike fajlove, kontrola kod koje su fontovi ugraðeni u datoteku, ili dodeliti dokument detalje kao što su “Naslov”, “Predmet “i” Autor “. Program sada nudi ugraðenu Objedinjavanje podršku. Ako se vrši štampanje više web stranica, recimo, sada možete dodati svaki posao štampe na vaš prvobitni fajl, tako da dani istraživanja mogu čuvati u jednom PDF dokumentu – veoma zanimljivo,zar ne?

Za kraj bitno  je napomenuti da ovde  izvršite registraciju i u e-mailu će vam biti poslani kodovi, akcija traje do kraja septembra 2010, zato požurite!