PayPal je nedavno drastično promenio dizajn svog sajta i, generalno, celokupan izgled svoje online prezentacije. U poređenju sa starim dizajnom, Home stranica je znatno smanjila količinu informacija, a deo za logovanje pomeren je u gornji desni ugao stranice. Sa leve strane, PayPal korisnici mogu se opredeliti za standardni Personal izgled sajta ili za izgled dizajniran za kompanije i preduzetnike koji PayPal koriste za prijem uplata.

Na Personal prikazu sajta, PayPal korisnici mogu pronaći tri jednostavne opcije u meniju koje se tiču kupovine, prodaje ili transfera novca. Ako korisnik treba da izvrši uplatu eBay prodavcu ili da prenese novac na račun prijatelja sa PayPal nalogom, ovaj prikaz je veoma jednostavan za korišćenje i sasvim razumljiv. Ipak, za one malo manje snalažljive, obezbeđen je vodič koji objašnjava kako se koriste opcije na sajtu. Takođe, ispod interfejsa za plaćanje postoje saveti i kratke informacije koje korisnike upućuju u visinu nadoknada, izazovima sigurnosti naloga i slično.

Za kompanije i vlasnike malih preduzeća, sajt je dizajniran tako da usmerava korisnike na prijavljivanje za dodatne usluge koje PayPal nudi, kao što je PayPal Here Credit Card Reader za Smartphone uređaje, PayPal mobilna aplikacija ili ponude PayPal partnera.