TeamViewer se povezuje na svaki PC ili server širom sveta za nekoliko sekundi. Možete kontrolisati na daljinu PC vašeg partnera kao da sedite ispred njega.
Podržani operativni sistemi: Windows, Linux, Mac, takođe ako koristite mobilni telefon sa Android operativnim sistemom ili Iphone, moći ćete da instalirate ovaj program

TeamViewer je odlično rešenje za lako i pogodno zajedničko korišćenje desktopa. Možete na daljinu kontrolisati desktop vašeg partnera da bi ste pružili pomoć preko mreže, ili možete pokazati ekran kupcu – bez brige oko zaštite, IP adrese i NAT.Ono što je najbitnije, TeamViewer je besplatan za nekomercijalnu upotrebu

TeamViewer nudi čist interfejs lak za upotrebu. Možete da izaberete da li želite da kontrolišete Vašeg partnera na daljinu, delite vaš desktop sa partnerom ili samo prenosite fajlove bez zajedničkog korišćenja desktopa.

Magnetna lista partnera omogućava instant timski rad. Na TeamViewer listi partnera uvek možete videti koji kolega je raspoloživ – samo jedan klik mišom i povezani ste. Partneri se čuvaju centralno i možete im pristupiti sa bilo kojeg kompjutera na kojem koristite TeamViewer.

Sve verzije TeamViewer-a uključuju pun transfer sa kopijom fajla i foldera. Za maksimalnu brzinu svi podaci se automatski komprimuju pre prenosa.

TeamViewer nudi puno opcija za prilagođavanje vašeg softvera baš prema Vašoj želji. Možete postaviti kao prioritet brzinu ili kvalitet za displej, i čak podesiti pozivnu elektronsku poruku koja se šalje Vašim partnerima.

 

Preuzimanje programa